Yritykset

Enkora järjestelmällä ratkaiset yrityksesi asiakaspalvelun järjestelmätarpeet yhdestä osoitteesta. Selainkäyttöinen ja mobiiliyhteensopiva Järjestelmä on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta erilaisilla päätelaitteilla ja käyttöönotto ei vaadi suuria etukäteisinvestointeja. Järjestelmä on modulaarinen ja eri osioita voidaan ottaa käyttöön kätevästi tarpeen mukaan.

Enkora järjestelmä toimii SaaS palveluna. Pilvipalvelun mahdollistamat joustavat lisenssimallit tuovat kustannussäästöjä ja takaamme riittävän kapasiteetin ja palveluiden jatkuvan saatavuuden. Varmistukset, versiopäivitykset ja tietoturva ovat vastuullamme. Enkora järjestelmä on mahdollista integroida joustavasti erilaisiin muihin järjestelmiin, jotka mahdollisesti edellyttävät yhteensopivuutta (mm. kirjanpito, hr- järjestelmät). Toimitukset koostuvat useimmiten asiakkaiden tarpeisiin ja lähtökohtiin räätälöidyistä kokoonpanoista. Vahvuuksiamme ovat joustavuus, ketteryys ja kyky vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Mikäli yrityksessäsi pohditaan maksamisen, kulunvalvonnan tai esim. erityyppisten varausjärjestelmien saattamista ajan tasalle uskomme olevamme tähän oikea yhteistyökumppani.

Alla olevista palvelupaketeista löydät valmiiksi mietittyjä ratkaisuja erityyppisille liikuntapalveluyrityksille, olipa yrityksesi ryhmäliikuntaan tai tanssiin erikoistunut studio, täyden palvelun kuntokeskus , usean toimipisteen ketju tai monipuolinen urheiluhalli.

Uimahalli ja Spa paketit soveltuvat erinomaisesti yksittäisille uimahalleille ja kylpylöille kuin myös kattamaan erikokoisten kaupunkien uimahalliverkoston tarpeet asiakaspalvelujärjestelmälle.

Enkora Golf ja Kahvila paketit soveltuvat nimensä mukaisesti golf kenttien sekä eri tyyppisten kahviloiden ja ravintoloiden myynnin, kulunhallinnan ja varaustarpeiden täsmäratkaisuiksi.