Ratkaisu

Golf

Enkora on mitä parhain ratkaisu golf- kentän myynti ja varausjärjestelmätarpeisiin. Myyt pelioikeudet, kahvilatuotteet, kurssit ja lahjakortit sekä hoidat pelivuorojen varaukset sujuvasti joko kassalla tai joustavasti verkossa. Enkoran järjestelmä voidaan liittää pallokoneeseen, jolloin asiakas voi lunastaa palloja etukäteen ostamaansa tuotetta vastaan näyttämällä tunnistetta koneelle.

Enkoran kassalla golfklubi pystyy hoitamaan kaikki maksut mukaan lukien jäsen/osakasmaksut, juoma sekä ruokailumaksut sekä varusteiden ja välineiden maksut. Kaikki maksut ja myynnit nähtävillä reaaliajassa verkossa sekä siirrettävissä kirjanpitoon.

Asiakkaan kaikki aktiviteetit klubilla yhdistetään järjestelmällä yhdeksi helposti hallittavaksi tiliksi, joka mahdollistaa luottokorttimaksamisen sekä kulunvalvonnan eri palveluiden ja tilojen käytön RFID-tunnisteita hyödyntäen.

Golfklubin kulunvalvonnan täysi automatisointi mahdollistaa asiakkaiden kulkemisen varastoihin, klubitiloihin sekä pukuhuoneisiin turvallisesti, valvotusti ja hallitusti asiakastilin pääsyoikeuksien mukaisesti. Pääsyoikeuksien erilaisia tasoja voidaan hallita päivien, kellonaikojen, ajan sekä käyntikertojen mukaan.

Tiiajat ja lähdöt hallitaan ja monitoroidaan asiakkaan RFID- tunnisteella sekä integraatiolla golf-ajanvarausohjelmistojen kanssa.

Verkossa toimivalla verkkokaupalla ja varausjärjestelmällä Golfklubin jäsenet ja asiakkaat voivat varata ja maksaa kursseja ja ostaa pelioikeuksia.