Helsingin Liikuntavirasto

Helsingin Liikuntavirasto

Helsingin liikuntavirasto on Helsingin kaupungin liikuntapalveluista vastaava organisaatio joka tuottaa monipuolisia liikuntapalveluja Helsingin kaupungin liikuntapaikkoja käyttäville kaupunkilaisille ja muilla asiakkaille. Kävijöitä liikuntaviraston ylläpitämillä liikuntapaikoilla on vuosittain noin 3,6 miljoonaa ja vakituista henkilöstöä noin 400.

Enkora toimittaa Helsingin Liikuntaviraston toimipisteisiin valittuna järjestelmätoimittajana kattavan asiakaspalveluratkaisun joka sisältää toiminnot maksamiseen paikan päällä ja verkossa, itsepalvelun kokonaisuuden, kulunvalvonnan ratkaisut, tilojen-, tuntien- ja kurssien varaamisen verkossa sekä itsepalvelun asiakaskohtaiset ratkaisut.

Enkora järjestelmä on käytössä seuraavissa toimipisteissä: Uimastadion, Kumpulan maauimala, Jakomäen uimahalli, Itäkeskuksen uimahalli, Liikutanmylly, Yrjönkadun uimahalli, Pirkkolan uimahalli, Töölön kisahalli, Kohtulan kuntokellari, Oulunkylän liikuntapuisto, Ruskeasuon liikuntahalli, Maunulan liikuntapuisto, Pirkkolan jäähalli, Kontulan tekojäärata ja Latokartanon liikuntahalli.