Espoon kaupunki

Espoon kaupunki

Enkora toimittaa Espoon kaupungille kassaympäristön oheislaitteineen sekä jatkuvan ylläpidon kokonaispalveluna. Järjestelmä on käytössä kaikilla Espoon kaupungin toimialoilla joissa on tarvetta kassapalveluille kuten yhteispalvelupisteet, kirjastot, liikuntapalvelut ja näytelykeskus WeeGee. Lisäksi myös Espoo Catering Oy käyttää järjestelmää.

Kokonaispalveluun kuuluu kassajärjestelmä tietokantoineen, palvelinpalvelut, kassalaitteet oheislaitteineen, kassaympäristön käyttöönotto, käyttäjä- ja pääkäyttäjäkoulutukset, ohjemateriaalit, HelpDesk – palvelut sekä kattavat SaaS – mallin mukaiset ylläpitopalvelut.

Enkora järjestelmän avulla Espoon palvelupisteet palvelevat kuntalaisia yhteneväisillä kassakäytännöillä sekä Espoon kaupungin taloushallintoa yhdenmukaisilla kassatapahtumatiedoilla ja raporteilla. Järjestelmään kuuluu myös asiakaskulunhallinnan kokonaisratkaisu ylläpitopalveluineen Espoon uimahalleilla ja muille sisäliikuntatiloille. Enkora järjestelmä on integroitu Espoon muihin kriittisiin tietojärjestelmiin.