Enkora Urheiluhalli

Enkora Urheiluhalli

Enkora urheiluhalli paketti on joustava, luotettava sekä helppokäyttöinen ratkaisu eri tyyppisille uimahalleille, nykyaikaisille monitoimi- urheiluhalleille sekä tennis-, sulkapallo-, squash- ja salibandyhalleille.

Maksaminen

Erilaiset maksut on helppo ottaa vastaan Enkora Myyntipisteellä. Samassa myyntipisteessä voidaan myydä myös muita tuotteita sekä palveluita kuten kahvilatuotteet tai vaikkapa tennismailan jänteiden kiristys. Asiakkaat voivat lisäksi maksaa kursseja, tunteja tai varauksia kätevästi myös Enkora verkkokaupassa.

Varaukset

Kaikki kohteen varaukset ovat helposti hallittavissa Enkoran varausjärjestelmällä. Henkilökunnan on vaivatonta nähdä kaikkien resurssien varaukset yhdellä silmäyksellä ja tehdä uusia varauksia vain muutamalla klikkauksella. Asiakkaat voivat myös itse hallita omia varauksiaan ja tietojaan varausohjelmassa. Varaukset voidaan myös maksaa kätevästi verkossa. Vakiovuorovaraukset osakkeenomistajille sekä pitkäaikaisille asiakkaille hoituvat muutamalla klikkauksella.

Kulunvalvonta

Enkora Kulunvalvonta toimii saumattomasti varausten ja myyntipisteen kanssa. Enkora Kulunvalvonta on joustava ratkaisu sekä lisä keskuksen toimintaan. Automatisoidulla kulunvalvonnalla sekä varausohjelmalla on vaivatonta pidentää aukioloaikoja sekä vähentää henkilökunnan kuormitusta. Asiakkaat voivat kulkea halliin vain jos heillä on maksettu varaus sekä henkilökohtainen RFID tunniste. Tämän ansiosta voidaan esimerkiksi myydä primetime ajan ulkopuolella olevia vuoroja halvemmalla sekä samalla säästää henkilöstökuluissa.