Enkora SPA

Enkora SPA

Enkora Spa- paketti on räätälöity ratkaisu kylpyläliiketoiminnan erityistarpeisiin. Paketti soveltuu räätälöitynä eri kokoisille kylpylöille ja sisältää ratkaisut kylpylän kassalla tapahtuvaan palvelu- ja tuotemyyntiin, kylpylän sisällä tapahtuvaan myyntiin luottokorttiin liitetyllä rannekkeella, rannekkeet, kulunhallinnan ratkaisun (portti tms). ratkaisun ja asiakashallinnan.

  • Keskitetty hallinta ja raportointi antavat riittävän informaation sekä markkinointi- että operatiivisten päätösten tekoon.
  • Integroitu varausten hallinta mahdollistaa hoitojen ja palveluiden seurannan ja laskemisen jokaisen asiakkaan tilille.
  • Elektroninen kukkaro antaa kylpylän kävijöille mahdollisuuden ostaa virvokkeita, kulkea maksullisille alueille ja palveluihin sekä tunnistautua ilman, että allasalueella tarvitsee kuljettaa mukanaan lompakkoa, kortteja tai käteistä rahaa.
  • Selainpohjaiset liittymät mahdollistavat mahdollistavat helpon etä- ja kanavamyynnin palveluille sekä kylpyläpaketeille esimerkiksi hotelleille ja matkanjärjestäjille