Enkora Golf

Enkora Golf

Enkora Golf- paketti on erinomainen ratkaisu golf- kentän myynti ja varausjärjestelmätarpeisiin. Enkora ratkaisulla myyt pelioikeudet, kahvilatuotteet, kurssit ja lahjakortit sekä hoidat pelivuorojen varaukset sujuvasti joko kassapisteellä tai joustavasti verkossa. Enkora järjestelmä voidaan liittää pallokoneeseen jolloin asiakas voi lunastaa palloja etukäteen ostamaansa tuotetta vastaan näyttämällä tunnistetta koneelle.

Myyntipiste

Enkora Myyntipisteellä golfklubi pystyy hoitamaan kaikki maksut mukaan lukien jäsen/osakasmaksut, juoma sekä ruokailumaksut sekä varusteiden ja välineiden maksut. Kaikki maksut ja myynnit nähtävillä reaaliajassa verkossa sekä siirrettävissä kirjanpitoon.

Asiakkaan kaikki aktiviteetit klubilla yhdistetään järjestelmällä yhdeksi helposti hallittavaksi tiliksi, joka mahdollistaa maksu/krediitti ominaisuuden sekä kulunvalvonnan eri palveluiden ja tilojen käytölle RFID-tunnisteita hyödyntäen.

Kulunvalvonta

Golfklubin kulunvalvonnan täysi automatisointi mahdollistaa asiakkaiden kulkemisen varastoihin, klubitiloihin sekä pukuhuoneisiin hallitusti asiakastilin pääsyoikeuksien mukaisesti. Pääsyoikeuksien erilaisia tasoja voidaan hallita päivien, kellonaikojen, ajan sekä kertojen mukaan.

Tiiajat ja lähdöt hallitaan ja monitoroidaan asiakkaan RFID tunnisteella sekä integraatiolla golf-ajanvarausohjelmistojen kanssa.

Varaukset ja ostokset

Verkossa toimivalla verkkokaupalla ja varausjärjestelmällä Golfklubin jäsenet ja asiakkaat voivat varata ja maksaa kursseja ja ostaa pelioikeuksia.