Ratkaisu

Oppilaitokset

Enkora on tukena silloin, kun oppilaitos tarvitsee kokonaisvaltaisen järjestelmän – tai jonkin tietyn osan siitä – hyvin virtaavan arkensa tueksi.

Monet oppilaitokset – aina yliopistoista aikuiskoulutuskeskuksiin – tarvitsevat kattavan vaatesäilytyksen lisäksi sisäisiä posti- ja pakettiautomaattipalveluita, joiden sujuva koordinoiminen on tärkeää. Enkoran avulla voidaan varmistaa, että paketit päätyvät oikealle henkilölle, ja että vastaanottaja saa tiedon saapuneesta paketista samalla, kun lähettäjälle välittyy tieto siitä, onko paketti noudettu.

Useissa oppilaitoksissa on pukukaappien lisäksi myös lokeroita oppilaiden käytössä. Niiden hallinta, käyttöaste ja -oikeudet, varausajat, varatut ja vapaat lokerot sekä raportit nähdään kaikki suoraan Enkoran järjestelmästä.

Nykyaikaiset latauslokerot, esimerkiksi sähköpolkupyörille tai läppäreille, voidaan puolestaan varata vaikka anonyymisti omalla opiskelijakortilla tai puhelimen sovelluksella, johon saadaan käyttöoikeukset suoraan opiskelijajärjestelmästä.

Oppilaitokset kääntyvät Enkoran puoleen myös tilavuokriin liittyvissä kysymyksissä: kun tila vuokrataan suoraan verkosta, kulku voidaan järjestää kätevästi ja turvallisesti sähkölukituksella, ja pääsy PIN-koodien kautta kävijöille varattuina aikoina.