Ratkaisu

Sairaalat

Älykäs kaappilukituksemme soveltuu erinomaisesti sairaaloihin ja terveydenhuollon alalle, niin henkilökunnan tarpeisiin kuin esimerkiksi älylääkekaapiksi apteekkikäyttöön. Ratkaisumme avulla niin työntekijöiden kuin vierailevien asiakkaiden ja potilaiden kaappia ja lokerotarpeet muodostuvat vaivattomiksi: dokumenttien tai tavaroiden jakelu sujuu kaappilukituksellamme aina turvallisesti.

Useimmat sairaalat pitävät tärkeänä sitä, että heidän henkilökuntansa oma kulunvalvonta ja kulkukortit soveltuvat laajasti erilaisten toimintojen hallintaan. Käyttöoikeutta tarvitaan ainakin pukukaappien, käytävien lokeroiden, putkipostin, läpivientikaappien, lääkekaappien ja -lipastojen, jääkaappien ja liikuteltavien laitteiden kanssa toimiessa.

Enkoran ratkaisut toimivat saumattomasti sairaalan omien kulkutunnisteiden kanssa. Lisäksi teemme joustavasti integraatiot useimpiin käytössä oleviin kulunvalvontajärjestelmiin. Niin kulkemisesta tulee mahdollisimman sujuvaa ja turvallista: pääsyoikeudet kaikkialle voidaan luokitella suoraan käytössä olevasta kulunvalvonnasta.

Enkoran omaa käyttöliittymää voidaan käyttää kaappikarttana ja kätevänä raporttien tekemisen väylänä. Niin johtamisen tueksi saadaan hyödyllistä tietoa muun muassa siitä, kuinka vapaita kalusteita, kuten kaappeja, löytyy.