Varausjärjestelmä

Varausjärjestelmä

Enkora varausjärjestelmä on nykyaikainen, selainpohjainen ja mobiiliyhteensopiva järjestelmä josta loppukäyttäjät voivat tehdä varauksia ajasta ja paikasta riippumatta mihin vuorokauden aikaan tahansa. Enkora varausjärjestelmällä säästät sekä kassan että asiakkaan aikaa, pienennät kustannuksia ja myyt enemmän.

 

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Hallitse tila, kurssi -ja tuntivaraukset

Varauspalvelulla hallitset yrityksesi kaikki varaukset, kuten tuntivaraukset, kurssivaraukset, tilavaraukset ja resurssivaraukset.

Enemmän tulosta

Tavoitteenamme on että teet enemmän myyntiä ja saat säästöjä. Varauspalvelussa tämä tavoite on otettu huomioon heti alusta lähtien.

Suunniteltu mobiiliin

Asiakkaasi voivat käyttää varausjärjestelmää missä ja milloin vain, sillä järjestelmä toimii sekä työpöydällä, tabletilla että mobiililla.

Analytiikka päätöksenteon tueksi

Päättäjänä tarvitset tietoa. Kun tiedät mitä asiakkaasi tarvitsevat, voit tehdä tarvittavat päätökset ja kasvattaa myyntiä! Enkora Varausjärjestelmästä saat kaiken tarvittavan tiedon.

Luotettavuus ensisijalla

Varauspalvelun luotettavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Automaattinen testausjärjestelmämme testaa varauspalvelun ennalta määritellysti aina kun palveluun tehdään muutoksia tai jatkokehitystä.

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisten varausjärjestelmien tuottamisesta. Voit luottaa että palvelumme avulla vähennät työtaakkaasi ja lisäät myyntiäsi.